Maturity Scan - NL

Dit is een initiatief om uw bedrijf te ondersteunen in internationale en digitale zaken. Het initiatief is met steun van de Europese Unie gestart door de Euregio Chambers, Zuyd Hogeschool, Agence du Numérique en Basse-Meuse Développement.

Uitgangspunt is een vragenlijst. Na het invullen ontvang je feedback over je status quo op internationaal en digitaal gebied. Ook krijg je een idee of je je kennis zou kunnen verdiepen. In dat geval helpen we je graag verder met de verdere stappen. Neem bij vragen gerust contact met ons op: steven.degroot@zuyd.nl.
Definitie van digitale marketing: digitale marketing (DM) is de discipline waarmee de commerciële koers van een bedrijf wordt bepaald en gerealiseerd door het gebruik van digitale technologieën. Digital Marketing is gericht op het realiseren van klantkennis, communicatie en waardecreatie voor de klant. Het uitgangspunt is het opbouwen van een duurzame relatie met (potentiële) klanten en stakeholders.

Definitie van internationalisering: internationalisering is internationale samenwerking en/of import en/of export. Maar ook tewerkstelling van een in het buitenland wonende onderaannemer, werk als onderaannemer voor een in het buitenland gevestigde onderneming, samenwerking voor R&D-doeleinden met een in het buitenland gevestigde onderneming en / of investeringen in een in het buitenland gevestigde onderneming.

Fill in the following form to start the survey